افغان‌های ساکن کالیفرنیا پیام اخراج دریافت کردند

رسانه‌های امریکایی گزارش داده‌اند که این کشور در ایالت کالیفرنیا به پناهجویان افغان ساکن این ایالت هشدار داده‌ که آن‌جا را ترک کنند.

یک رسانه امریکایی، امروز شنبه ۲۷ ثور گزارش داده است که وزارت امنیت داخلی امریکا به پناهجویان افغان در شمال کالیفرنیا هشدار داده که این کشور را ترک کنند.

به گزارش ای‌بی‌سی۷نیوز، در نامه‌ای که به این پناهجویان ارسال شده آمده است: «وقت آن رسیده که امریکا را ترک کنید. سعی نکنید در ایالات متحده بمانید. دولت فدرال شما را پیدا خواهد کرد. لطفا فورا ایالات متحده را ترک کنید.»

در این گزارش یادآوری شده که جو بایدن؛ رییس‌ جمهور امریکا در سال ۲۰۲۱ به وزارت امنیت داخلی این کشور دستور داد تا به برخی از افغان‌هایی که صلاحیت آن‌ها بررسی شده، اجازه دهد تا به طور قانونی و با وضعیت قانونی موقت به ایالات متحده بیایند.

بر اساس جزئیاتی که این رسانه امریکایی منتشر کرده، به این پناهجویان افغان هشدار داده شده که باید ظرف هفت روز امریکا را ترک کنند.

ای‌بی‌سی۷نیوز با استناد به این نامه گزارش داده که این افراد دیگر نمی‌توانند به طور قانونی در امریکا کار کنند.

تاکنون گزارشی از اخراج این پناهجویان افغان منتشر نشده است.

این در حالی است که پیشتر برخی از اعضای کنگره امریکا در نامه‌ای رسمی از کمیته امنیت ملی این کشور خواستند تا ۲۰ هزار ویزای ویژه اضافی برای نجات جان افغان‌های همکار امریکا را در بودجه سال ۲۰۲۶ تصویب کند.

آن‌ها می‌گویند که این متحدان به دلیل همکاری با نیروهای امریکایی در معرض تهدید طالبان قرار دارند.

گروهی از نمایندگان کنگره امریکا در نامه‌ از ماریو دیاز بالارت؛ رییس کمیته فرعی امنیت ملی و لوییس فرانکل؛ عضو ارشد کمیته فرعی این نهاد خواستند تا هزاران ویزای ویژه مهاجرت برای افغان‌ها درنظر بگیرند.

در بخشی از این نامه تاکید شده که تأمین ویزای کافی برای حفظ امنیت آنها «حیاتی» است.

برنامه ویزای ویژه مهاجرت برای مهاجران افغان اولین بار در سال ۲۰۰۹ از طریق قانون حمایت از متحدان افغان تصویب شد تا راه نجات‌بخشی برای شهروندان افغانستان که به دلیل همکاری با نیروهای نظامی، دیپلمات‌ها و پیمانکاران امریکایی با تهدید جانی مواجه هستند، فراهم کند.

برای واجد شرایط بودن برای این نوع ویزا، افغان‌ها باید فرآیندهای سختگیرانه بررسی از جمله بررسی سوابق، غربالگری بیومتریک، مصاحبه‌ها و بررسی‌های امنیتی که توسط وزارت امنیت داخلی و سازمان‌های اطلاعاتی انجام می‌شود را تکمیل کنند.

پیشتر، مایکل مکال؛ رییس پیشین کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان امریکا نیز از دونالد ترامپ خواست تا تعلیق برنامه‌های پذیرش پناهجویانی از افغانستان را لغو کند که با حکومت امریکا کار می‌کردند.

او از ترامپ خواست که به این همکاران پیشین افغان در امریکا اسکان دهد.

مطالب مرتبط