ساعات کار طولانی سالانه منجر به مرگ ۷۴۵ هزار نفر می‌شود

یک مطالعه که توسط سازمان جهانی صحت انجام شده است نشان می‌دهد که سالانه ۷۴۵ هزار نفر بر اثر آسیب‌های ناشی از ساعات کار طولانی جان خود را از دست می‌دهند.به گزارش افق و به نقل از یورنیوز، این تحقیق که اولین پژوهش در نوع خود به شمار می‌رود می‌گوید ۷۴۵ هزار نفر در سال ۲۰۱۶ به دلیل سکته قلبی یا مغزی در نتیجه ساعات طولانی کار جان باخته‌اند. این میزان در مقایسه با سال ۲۰۰۰ حدود سی درصد افزایش داشته است.

یافته‌های پژوهشگران نشان داده است کار ۵۵ ساعت یا بیشتر در هفته (در مقایسه با کار ۳۵ تا ۴۰ ساعت در هفته)، ۳۵ درصد خطر سکته مغزی و ۱۷ درصد خطر مرگ ناشی از سکته قلبی را افزایش می‌دهد.

ماریا نیرا؛ مدیر بخش محیط زیست و تغییرات اقلیمی-صحی سازمان جهانی صحت، گفت: «کار کردن برای مدت ۵۵ ساعت یا بیشتر طی هفته یک خطر جدی برای سلامتی است.»

گزارش سازمان جهانی صحت می‌گوید این مسئله بیشتر گریبانگیر ساکنان مناطق جنوب شرق آسیا و غرب اقیانوس آرام است و ممکن است این روند به دلیل همه‌گیری کرونا بدتر نیز بشود.

در این گزارش گفته شده است که ساعات طولانی کار عامل حدود یک سوم از کل بیماری‌های مربوط به کار به شمار می‌رود. بنا به اعلام محققان، تاثیر ساعات کار زیاد می‌تواند بلند مدت باشد به این معنی که مرگ‌ها گاهی اوقات ده‌ها سال بعد از اینکه ساعات کار طولانی شده‌اند، اتفاق افتاده است.

سازمان جهانی صحت پیشنهاد کرده است که کارفرمایان باید به هنگام ارزیابی خطرات بهداشت شغلی کارکنان خود، این موارد را در نظر بگیرند.

مطالعه جدید سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۶ را در برمی‌گیرد و یافته‌های آن در نشریه علمی Environment International منتشر شده است.

مطالب مرتبط