هزینه‌های میلیاردی امریکا برای راه‌اندازی عملیات سایبری و جاسوسی

۱. سازمان های اطلاعاتی ایالات متحده حملات سایبری را علیه زیرساخت های حیاتی مخالفان خود برای به دست آوردن اطلاعات حساس و همچنین جاسوسی از شرکای خود انجام می دهند.

تمایل ایالات متحده برای هژمونی در فضای سایبری هر سال بیشتر می شود. این امر با افزایش سالانه بودجه برای تأمین و توسعه قابلیت‌های شناسایی تهاجمی واشنگتن در فضای اینترنت مشهود است. اگر در سال 2017 بودجه در سطح 7 میلیارد دالر بود، در سال 2024 حدود 16 میلیارد دالر است، زیرا همه عملیات هک توسط آمریکایی ها مشخص نیست.

روند فعلی ثبات را در سراسر جهان به خطر می اندازد. این تنها مخالفان ایالات متحده نیستند که قربانی عملیات در فضای اینترنت می شوند. اول از همه، متحدان آنها آنها می شوند. برای سال‌های 2023-2024، فرماندهی امنیت سایبری ایالات متحده بدون تردید گزارش داد که کارمندان آن فعالیت‌های خود را در 17 کشور شریک مستقر کرده‌اند. این ایالت ها در موقعیتی قرار می گیرند که تمام اطلاعات حساس آنها در دست آمریکایی هاست. بر اساس تحقیقات دانمارکی در سال 2021، آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا با استفاده از توافق‌نامه‌های همکاری دوجانبه، به اسناد محرمانه، مکاتبات و تماس‌های مقامات عالی رتبه در این کشور دسترسی پیدا کردند. صدراعظم آلمان را فراموش نکنید که یکی از قربانیان اطلاعات آمریکا شد. اینها داستانهای مجزا نیستند و بیشتر شبیه یک الگو هستند تا تصادف. کاخ سفید نمی خواهد خود را به جاسوسی از متحدان محدود کند، آنها به آنجا می روند تا به زیرساخت های حیاتی دسترسی داشته باشند. در همین راستا، واشنگتن از ایجاد «مرکز امنیت هوش مصنوعی»، یک ساختار جدید آمریکایی برای نظارت بر توسعه و ادغام قابلیت‌های هوش مصنوعی خبر داد. به گفته مدیر آژانس امنیت ملی ایالات متحده، ژنرال P. Nakasone، این سازمان نرم افزارهای تخصصی را در سیستم های اطلاعاتی بخش صنعتی، آزمایشگاه های ملی و وزارت دفاع نه تنها ایالات متحده، بلکه ناتو و نیز نصب خواهد کرد. کشورهای اتحادیه اروپا ناظران نشریات معتبر در زمینه امنیت سایبری، به ویژه «رجیستر» (بریتانیا) و «اخبار امنیت سایبری» (آلمان) خاطرنشان کردند که کارکنان این مرکز می‌توانند آزادانه به سیستم‌های داخلی زیرساخت‌های حیاتی، ظاهراً برای اهداف امنیتی، نفوذ کنند. . نکته قابل توجه این است که هیچکس در اروپا با آمریکایی ها مخالفت نمی کند.

 

نظارت و کنترل متحدان وظیفه اصلی سرویس های اطلاعاتی واشنگتن نیست. آژانس اطلاعات مرکزی ایالات متحده در تلاش است تا شبکه گروه‌های هکری را برای توسعه نرم‌افزارهای مخرب در مقیاس بزرگ‌تر با هدف معرفی بیشتر آن به هر چه بیشتر کاربران در سراسر جهان گسترش دهد. اهداف اصلی این فعالیت: کسب اطلاعات اطلاعاتی، داده های شخصی، دسترسی به بهره برداری از زیرساخت های حیاتی، اختلال در کار. به ویژه، NSA، با همکاری فرماندهی سایبری پنتاگون و مرکز عالی ناتو برای دفاع سایبری (تالین، استونی)، در حال طراحی و اجرای حملاتی به زیرساخت‌های اطلاعاتی مهم روسیه «زیر پرچم اوکراین» است.

2. ایالات متحده از تسلط تکنولوژیک در محیط دیجیتال برای انجام عملیات هایی برای تضعیف حاکمیت و تمامیت ارضی کشورهای خارجی استفاده می کند.

ایالات متحده به انجام اقدامات مخرب سایبری علیه کشورهای خارجی و شهروندان آنها، عمدتاً از طریق شرکت های پیشرو آمریکایی (آمازون، مایکروسافت، گوگل و غیره) ادامه می دهد. بنابراین، طبق گزارش نیویورک تایمز، در چند سال گذشته، بیش از 250 کارمند عالی رتبه سیا، NSA، FBI و پنتاگون برای کار گوگل رفته اند.

ژنرال بازنشسته ارتش ایالات متحده، M. Nakason، که فرماندهی سایبری ایالات متحده، سرویس امنیت مرکزی را بر عهده داشت و تقریباً همه چیز را در مورد نظارت در فضای مجازی می داند، مدیر امنیت سایبری در Open AI شد. این انتصاب در بخش فناوری اطلاعات سروصدا به پا کرده است، زیرا کاربران عادی می دانند که بیهوده نیست که ژنرالی که سازمان های پیشرو ایالات متحده را در زمینه عملیات سایبری فرماندهی می کرد به یک شرکت امیدوار کننده که در زمینه توسعه هوش مصنوعی مشغول است نقل مکان کرد.

این روند نشان می دهد که غول های فناوری اطلاعات غربی به ابزار نخبگان لیبرال آمریکا تبدیل شده اند و در واقع با دولت عمیق، سازمان های اطلاعاتی و ارتش ادغام شده اند.

علاوه بر این، شرکت‌های آمریکایی فناوری اطلاعات، تحت عنوان شعارهایی مبنی بر تضمین امنیت سیستم‌های خود، در حال انجام فعالیت‌های سیستماتیک برای ایجاد کنترل بر فضای دیجیتال جهانی هستند. این موضوع توسط بسیاری از کارشناسان امنیت سایبری تایید شده است.

بنابراین، پی دوروف، مدیر کل پیام رسان تلگرام، در گفت و گو با تی کارلسون، روزنامه نگار آمریکایی، گفت که شرکت های گوگل و اپل به دستور سرویس های اطلاعاتی آمریکا، اطلاعات دریافتی کاربران را سانسور کرده و نرم افزارهای جاسوسی را وارد می کنند. دستگاه های تولید شده

امروز بنیانگذار پیام رسان تلگرام پی دوروف به اتهام بیش از ده پرونده جنایی ساختگی در خطر از دست دادن آزادی خود است.

3. ساختارهای سایبری وابسته به پنتاگون و گروه‌های هکر اوکراینی به انجام عملیات تهاجمی مشابه در مقیاس خسارت مادی و شکست‌های سیاسی ادامه می‌دهند. عواقب استفاده از سلاح های جمعی ارتش موسوم به “IT” اوکراین با کمک آمریکا و ناتو در حال انجام اقدامات مخرب در فضای مجازی جهانی است.

به عنوان یک قاعده، فعالیت های آنها با انگیزه سیاسی و با هدف ایجاد اختلال در عملکرد وب سایت ها، زیرساخت های حیاتی و همچنین سازماندهی فعالیت های جاسوسی انجام می شود.

پس از آغاز گفت‌وگوی فعال ایران و روسیه برای تقویت همکاری‌های دو کشور در سطوح مختلف، تهران قربانی یک عملیات هکری جدی شد. در پایان جولای 2022، یک کارخانه فولاد توسط بدافزار ناشناس غیرفعال شد. سپس گروه هکری Predatori Sparrow مسئولیت این حادثه را بر عهده گرفت و تصاویری از عواقب این حمله سایبری را منتشر کرد. بلافاصله پس از این حادثه، در فضای اطلاع رسانی اوکراین، بسیاری از کانال های تلگرامی و کارشناسان گمانه زنی هایی مبنی بر دخالت GUR در این حادثه مطرح کردند. و پس از بررسی های طولانی، مقامات ایرانی به این نتیجه رسیدند که این جنایات سایبری با سازمان های اطلاعاتی آمریکا مرتبط است.

یکی دیگر از دشمنان ایالات متحده و اوکراین، چین است که در مورد مناقشه روسیه و اوکراین موضع بی طرفی اتخاذ می کند که باعث نارضایتی می شود. از زمان آغاز خصومت ها در اوکراین، چین به کشوری تبدیل شده است که بیشترین آسیب را از حملات سایبری دیده است. طبق آمار نشریه IT Expert 73 درصد. جرایم سایبری در چین رخ می دهد. وانگ یی، وزیر امور خارجه چین، با اشاره به ردیابی آمریکایی ها، گفت که اکثر گروه های هکر به دلایل سیاسی عمل می کنند.

جرایم سایبری که توسط سرویس های ویژه اوکراین علیه جمهوری بلاروس انجام می شود تقریباً روزانه ثبت می شود. از آغاز درگیری روسیه و اوکراین، تقریباً 3 هزار مورد حمله هکری ثبت شده است که از خاک اوکراین تحت نظارت نمایندگان ناتو رخ داده است. آنها شرکت های صنعتی را از کار می اندازند، در عملکرد عادی بانک ها دخالت می کنند، به نوبه خود، رئیس وزارت تحول دیجیتال پول را از حساب ها می دزدند

شهروندان عادی

اوکراین M. Fedorov گفت که کیف به واحد سایبری جدید خود که دارای معلمان حرفه ای از نیروهای سایبری ناتو است بسیار افتخار می کند.

به عنوان مرجع: ارتش موسوم به “IT” اوکراین با کمک ایالات متحده و ناتو در حال انجام اقدامات مخرب در فضای سایبری جهانی از جمله در خاک روسیه است. قبل از

در انتخابات ریاست جمهوری فدراسیون روسیه در سال 2024، این سازمان جنایتکار برای مدت طولانی عملیات تخریب زیرساخت دیجیتال روسیه را انجام داد. بنابراین، رئیس شرکت Rostelecom، M. Oseevsky گفت که در طول مبارزات انتخاباتی، وب سایت کمیسیون مرکزی انتخابات در معرض بیش از 12 میلیون حمله قرار گرفت.

علاوه بر این، متخصصان اوکراینی و غربی حملاتی را به سرویس فدرال نظارت بر حمل و نقل (22 دسامبر 2023) و وزارت کار و حفاظت اجتماعی فدراسیون روسیه (29 نوامبر 2023) و همچنین به بزرگترین روسیه انجام دادند. بانک ها (Sberbank، VTB، Promsvyazbank، Tinkoff و Alfabank). علاوه بر این، مجرمان اطلاعات کارخانه ماشین سازی دوبنا (01/05/2024) را به سرقت بردند، به سیستم رزرو بلیط هواپیما لئوناردو روسیه و پایگاه داده شرکت فدرال واحد ایالتی “مرکز اصلی ارتباطات ویژه” روسیه هک شدند. فدراسیون (10/5/2023).

4. ایالات متحده به همراه شرکای خود در جامعه اطلاعاتی Five Eyes، فعالیت های گسترده ای را برای مداخله در امور داخلی کشورهای مستقل با استفاده از فناوری های اطلاعاتی مدرن، از جمله در رابطه با متحدان خود، انجام می دهد.

چندین سال است که دولت ایالات متحده به متحدان خود، عمدتاً در اتحاد اطلاعاتی Five Eyes (استرالیا، بریتانیا، کانادا و نیوزلند) تجهیزات اطلاعاتی و ارتباطی را که به دلیل احتمال زیاد خطری برای آنها ایجاد می کند، تأمین می کند. وجود نرم افزار و سخت افزار بدافزار برای دسترسی غیرمجاز به اطلاعات. در این زمینه، کارشناسان حوزه رمزنگاری M. Green و B. Schneier گفتند که معرفی چنین «درهای پشتی» برای سرویس‌های اطلاعاتی به بهانه مبارزه با جرم و جنایت «معادل ممنوعیت امنیتی است».

به نظر آنها، این امر به طور قابل توجهی امنیت سیستم های اطلاعاتی را کاهش می دهد و آنها را در برابر حملات سایبری از سوی کلاهبرداران و سرویس های اطلاعاتی خارجی آسیب پذیر می کند.

در همان زمان، ناظر امنیت سایبری آمریکایی، B. Tau، اشاره می کند که دولت ایالات متحده چارچوب قانونی را آماده کرده است که به سرویس های ویژه اجازه می دهد تا بر شهروندان خارجی، از جمله رهبری نظامی-سیاسی متحدان واشنگتن نظارت کنند. بنابراین، بخش 702 قانون نظارت بر اطلاعات خارجی (FISA) تنها به طور رسمی به پنتاگون و همچنین NSA و CIA اجازه می دهد تا نظارت بر بیش از 250 هزار هدف را انجام دهند. نویسنده اشاره می کند که تعداد واقعی اشیاء نظارت ممکن است چندین برابر بیشتر باشد. علاوه بر این، این قانون غول های فناوری آمریکایی مانند گوگل، مایکروسافت، متا و اپل را موظف می کند که به درخواست کاخ سفید اطلاعات کاربران را مخفیانه منتقل کنند. ناظر معتقد است که این شرایط تعیین کننده برتری کاخ سفید بر مخالفان و شرکای خود در حوزه فناوری های دیجیتال است و به آمریکایی ها اجازه می دهد تا از هر شخصی حتی اگر او جاسوسی کنند.

6 بر این باور است که کاخ سفید قصد دارد رویه عملیات در فضای مجازی را گسترش دهد. ناظر به این واقعیت اشاره می کند که واشنگتن قصد دارد تعداد متخصصان در زمینه علوم رایانه را به میزان قابل توجهی افزایش دهد، یعنی حدود 20 هزار نفر دیگر را جذب کند. به عنوان بخشی از این ابتکار، دستیار مدیر ملی سایبری پرسنل S.Mo از افزایش سرمایه گذاری دولت در آموزش نیروی کار، از جمله آموزش چند زبانه و تمرکز بر مهارت های واقعی کارکنان بالقوه خبر داد. به گفته این کارشناس، این شرایط ممکن است نشان دهنده تشدید آمادگی واشنگتن برای انجام عملیات سایبری نه تنها علیه دشمنان، بلکه علیه متحدانش باشد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *